Webinarii Cluj Legal Weeks

Date desfasurare: 5-14 mai 2020
Interval orar: 10:00 – 11:30

Programul seriei de webinarii poate fi descarcat aici.


Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu:
Ciprian Paun – Partener

Cristina Bidiga – Asociat Manager
cristina.bidiga@nndkp.ro


Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Anca Toma – BD Manager

Cristian Prevenda – MK Executive
cristian.prevenda@nndkp.ro


Pentru informații utile și considerente juridice cu privire la implicațiile coronavirusului în România asupra diverselor arii de activitate, vă rugăm să accesați:

COVID-19 Legal and Tax Resource Center

In perioada 5-14 mai 2020, va invitam sa participati la Cluj Legal Weeks, o serie de webinarii conceputa in jurul temelor juridice si fiscale de importanta majora in contextul actual al starii de urgenta.

Seria de webinarii Cluj Legal Weeks se adreseaza mediului de afaceri din Cluj-Napoca si regiunile adiacente si este dedicat urmatoarelor categorii de profesionisti: antreprenori, CEO, CFO, Director de dezvoltare, Director resurse umane, Consilier juridic, Manager taxe.

Prezentarile si discutiile din cadrul webinariilor vor fi sustinute de membri ai echipei NNDKP Cluj-Napoca:

Ciprian Paun

Cristina Bidiga

Daniel Hadar

Andreea Badiu

Bianca Chirila

Diana Feldrihan

Stefania Vecerdea

Radu Bonea

Stefania Ivan

Ovidiu Sterian

Szilard Tasnadi


Formular de inregistrare

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

  Webinarii NNDKP Cluj Legal Weeks

  Marti, 5 mai - Relatii individuale si colective de munca in contextul starii de urgentaMiercuri, 6 mai - Reglementari legale privind sprijinirea IMM-urilor in contextul starii de urgentaJoi, 7 mai - Impactul situatiei de urgenta asupra industriei constructiilor si domeniului imobiliarMarti, 12 mai - Riscuri de neconformare fiscala in perioada starii de urgenta. De la contraventii la evaziune fiscalaMiercuri, 13 mai - Raporturile contractuale in perioada starii de urgentaJoi, 14 mai - Impactul starii de urgenta asupra domeniului IT

  Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinar-ul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati.
  Prezentarea din timpul webinarului va fi inregistrata insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii:

  ▪ In timpul prezentarii veti putea utiliza functia “Raise hand” din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul – nu va avea loc o inregistrare in acest caz.
  ▪ Va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri la finalul prezentarii – aceasta nu va fi inregistrata.

  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.