Employment SpotON – serie de webinarii NNDKP

Date desfasurare: 29.09 – 13.10.2021
Interval orar: 15.30 – 17.00

Seria de webinarii Employment SpotON este dedicata consilierilor juridici, directorilor juridici, directorilor de HR, consultantilor HR, CEO, CFO, COO.


Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu:
Roxana Abrasu – Partener

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Anca Toma – BD&MK Manager

Marius Bosoiu – BD&MK Department
marius.bosoiu@nndkp.ro

In perioada 29 septembrie – 13 octombrie 2021, va invitam sa participati la Employment SpotON, o serie de webinarii care abordeaza subiecte sensibile de dreptul muncii. In cadrul webinariilor, avocatii nostri vor trece in revista aspecte teoretice, vor puncta aspectele juridice carora ar trebui sa li se acorde o atentie deosebita si vor impartasi din experienta practica acumulata direct in legatură cu acestea.

Seria va cuprinde urmatoarele webinarii:

1. Restructurarea activitatii. Hartuirea la locul de munca. Provocari practice – 29 septembrie 2021

2. Necorespunderea profesionala. Raspunderea disciplinara. Privire practica – 7 octombrie 2021

3. Clauzele restrictive in contractele individuale de munca. Telemunca. Privire practica – 13 octombrie

Prezentarile si discutiile din cadrul webinariilor vor fi sustinute de membrii echipei NNDKP:

Roxana Abrasu

Marius Ezer

Gabriela Dinu

Ionut Stancu

Flavia Lungu

Daniel Stancescu

Partener
Dreptul Muncii
Partener
Solutionarea Disputelor
Asociat Manager
Dreptul Muncii
Asociat Senior
Dreptul Muncii
Asociat
Dreptul Muncii
Asociat
Dreptul Muncii

Formular de inregistrare

Participarea poate fi realizata pentru unul sau mai multe webinarii din seria descrisa mai sus.

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

  Webinarii NNDKP Employment SpotON

  Va rugam sa selectati webinarul/webinariile la care va doriti sa participati:

  Miercuri, 29 septembrie - Restructurarea activitatii. Hartuirea la locul de munca. Provocari practiceJoi, 7 octombrie - Necorespunderea profesionala. Raspunderea disciplinara. Privire practicaMiercuri, 13 octombrie - Clauzele restrictive in contractele individuale de munca. Telemunca. Privire practica

  Informare privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinar-ul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati. Daca va veti conecta cu numele si prenumele dumneavoastra, aceste date vor putea fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Prezentarea din timpul webinarului poate fi inregistrata, insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii, in timpul prezentarii veti putea utiliza functia "Q&A" din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul. Prin utilizarea acestei functii, aveti posibilitatea de a adresa intrebari, inclusiv in mod anonim. In masura in care doriti formularea intrebarilor in mod anonim, va rugam sa bifati optiunea "Send anonymously" inainte sa trimiteti intrebarea. Daca nu bifati respectiva optiune, numele si prenumele dumneavoastra vor fi vizibile celorlalti participanti in contextul intrebarilor pe care le adresati.
  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.