Employment SpotON – serie de webinare NNDKP

Date de desfasurare: 1 – 8 – 15 noiembrie 2023
Interval orar: 10.00 – 11.30

Seria de webinare Employment SpotON este dedicata consilierilor juridici, directorilor juridici, directorilor de HR, consultantilor HR, CEO, CFO, COO.


Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informații suplimentare vă rugăm să luați legătura cu:
Roxana Abrașu – Partener, Coordonator Practica de Dreptul Muncii

Pentru aspecte administrative și înregistrare, vă rugăm să luați legătura cu:

Laura Agatinei – Marketing and Business Development Executive
laura.agatinei@nndkp.ro

În perioada 1 – 15 noiembrie 2023, vă invităm să participați la ediția din acest an a Employment SpotON, o serie de webinare care abordează subiecte de dreptul muncii de interes, adresată profesioniștilor din domeniul resurselor umane, directorilor generali, managerilor de echipe, consilierilor juridici și directorilor juridici.

În cadrul webinarelor, avocații noștri vor trece în revistă aspecte teoretice, vor puncta aspectele juridice cărora ar trebui să li se acorde o atenție deosebită și vor împărtăși din experiența practică acumulată direct în legătura cu acestea.

Seria va cuprinde urmatoarele webinare:

1. Gestionarea conflictelor de muncă (1 noiembrie 2023)

 • bariera între drepturile salariaților și manifestările/obiecțiunile acestora la locul de muncă
 • pași ce trebuie avuți în vedere pentru evitarea escaladării conflictelor
 • impactul procedurilor interne existente privind soluționarea potențialelor conflicte; investigare și conformitate

2. Concedierea nelegală – optica instanțelor de judecată (8 noiembrie 2023)

 • Vedere practică și neunitară a instanțelor de judecată în analiza legalității măsurii concedierii
 • Aspecte esențiale de avut în vedere atunci când un angajator implementează un proces de concediere

3. Dialogul social în cadrul raportului de muncă (15 noiembrie 2023)

 • Asigurarea unui management eficient într-un mediu de lucru reprezentat
 • Cum gestionăm comunicarea constructivă cu sindicatele/reprezentanții salariaților; metode de comunicare eficientă
 • Cum ne poziționam în fața dorinței salariaților de a fi reprezentați

Cele de mai sus sunt doar câteva dintre temele pe care le vom atinge în cadrul ediției din acest an a Employment SpotON, urmând a puncta cele mai relevante aspecte ce ar trebui avute în vedere de către angajatori.

Prezentarile si discutiile din cadrul webinarelor vor fi sustinute de membrii echipei NNDKP:

Roxana Abrașu
Partener
Coordonator Practica de Dreptul Muncii
Marius Ezer
Partener
Practica de Soluționare a Disputelor
Ionuț Stancu
Asociat Manager
Practica de Dreptul Muncii
Daniel Stăncescu
Asociat Senior
Practica de Dreptul Muncii

Formular de inregistrare

Participarea poate fi realizata pentru unul sau mai multe webinare din seria descrisa mai sus.

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

Detaliile de conectare la webinare va vor fi comunicate ulterior înregistrarii. Va rugam sa aveti în vedere verificarea inclusiv a folderului Spam. 

  Webinare NNDKP Employment SpotON

  Va rugam sa selectati webinarul/webinarele la care va doriti sa participati:

  Miercuri, 1 noiembrie - Gestionarea conflictelor de muncăMiercuri, 8 noiembrie - Concedierea nelegală – optica instanțelor de judecatăJoi, 15 noiembrie - Dialogul social în cadrul raportului de muncă

  Informare privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la evenimente. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa la evenimente, de a facilita accesul la evenimente si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati evenimentul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati. Daca va veti conecta cu numele si prenumele dumneavoastra, aceste date vor putea fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Prezentarea din timpul webinarului poate fi inregistrata, insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii, in timpul prezentarii veti putea utiliza functia "Q&A" din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul. Prin utilizarea acestei functii, aveti posibilitatea de a adresa intrebari, inclusiv in mod anonim. In masura in care doriti formularea intrebarilor in mod anonim, va rugam sa bifati optiunea "Send anonymously" inainte sa trimiteti intrebarea. Daca nu bifati respectiva optiune, numele si prenumele dumneavoastra vor fi vizibile celorlalti participanti in contextul intrebarilor pe care le adresati.
  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.