Webinar – Legea avertizorilor de integritate a fost adoptata. Prioritati pentru anul 2023

Data: 19 ianuarie 2023
Interval orar: 10:00 – 11:30

Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:
Adriana Gaspar

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Dina Cernahoschi – Marketing and Communications Director

Laura Agatinei – Marketing and Business Development Executive
laura.agatinei@nndkp.ro


Acest webinar face parte din inițiativa NNDKP Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice și fiscale în domeniul eticii de business și al conformității:

Act for Ethics – NNDKP’s Ethics Officer

In data de 19 ianuarie, începand cu ora 10:00, NNDKP va invită la webinarul:

Legea avertizorilor de integritate a fost adoptata. Prioritati pentru anul 2023

Dupa un parcurs sinuos, actul normativ de transpunere in Romania a Directivei (UE) privind protectia persoanelor care raporteaza incalcări ale dreptului Uniunii a fost publicat in Monitorul Oficial in data de 19.12.2022.

Legea nr. 361/2022 privind protectia avertizorilor in interes public (“Legea Avertizorilor”) a intrat in vigoare pe 22 decembrie 2022.
In acest context, va invitam la o noua sesiune de discutii, intrebari si raspunsuri privind:

 • interpretarea dispozițiilor neclare ale legii
 • alegeri dificile dar sigure intre prioritati, probabilitati si realitati de actiune: criterii de configurare a planului de conformare al companiilor cu cerintele legale
 • actiuni minime, actiuni recomandabile si bune practici
 • invataminte din greselile altora

Evenimentul online va fi sustinut de :

Adriana I. Gaspar

George Trandafir

Roxana Abrasu

Madalina Vasile

Partener Senior

Drept Societar/ Guvernanta Corporativa

Asociat Senior

Drept Societar/ Guvernanta Corporativa

Partener

Dreptul Muncii

Asociat Senior

Protectia Datelor

Formular de inregistrare

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

  Informare privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinar-ul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati. Daca va veti conecta cu numele si prenumele dumneavoastra, aceste date vor putea fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Prezentarea din timpul webinarului poate fi inregistrata, insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii, in timpul prezentarii veti putea utiliza functia "Q&A" din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul. Prin utilizarea acestei functii, aveti posibilitatea de a adresa intrebari, inclusiv in mod anonim. In masura in care doriti formularea intrebarilor in mod anonim, va rugam sa bifati optiunea "Send anonymously" inainte sa trimiteti intrebarea. Daca nu bifati respectiva optiune, numele si prenumele dumneavoastra vor fi vizibile celorlalti participanti in contextul intrebarilor pe care le adresati.
  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.