Webinar NNDKP – Aministia Fiscala 2020

Data desfasurare: 28 mai 2020
Interval orar: 10:00 – 11:30
Participarea este gratuita.

Acest webinar se adreseaza urmatoarelor categorii de profesionisti: antreprenori, CEO, CFO, Manager Taxe, Manager Juridic, Director de dezvoltare, activi in companii private, institutii publice, institutii financiare.


Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare privind acest webinar, va rugam sa luati legatura cu:
Alexandru Aparaschivei – Tax Partner

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Anca Toma – BD Manager

Cristian Prevenda – MK Executive
cristian.prevenda@nndkp.ro


Pentru informații utile și considerente juridice cu privire la implicațiile coronavirusului în România asupra diverselor arii de activitate, vă rugăm să accesați:

COVID-19 Legal and Tax Resource Center


In data de 28 mai 2020, va invitam sa participati la webinarul: Amnistia Fiscala 2020

Context:
In data de 14 mai 2020 a intrat in vigoare cea mai ambitioasa amnistie fiscala din ultimii ani. Principiul este simplu: platesti toate obligatiile principale si ti se iarta integral accesoriile.
Facilitatea se va aplica atat in legatura cu taxe aferente unor perioade trecute si platite acum, cat si in legatura cu obligatii fiscale in litigiu cu ANAF pentru care exista o masura de suspendare in vigoare sau pentru inspectii fiscale in derulare.
Ce ne propunem sa discutam in cadrul webinarului?
 • Detaliile tehnice ale amnistiei fiscale:
  • Obligatii eligibile, formalitati, termene
  • Interactiunea cu esalonarea la plata, inspectii fiscale sau cereri de rambursare in curs
  • Ce este de facut pentru a obtine maximul din aceasta facilitate.

Detalii suplimentare gasiti in buletinul nostru fiscal.

Evenimentul online va fi sustinut de:

Alexandru Aparaschivei

Alexandru Onuta

Formular de inregistrare

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

  Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinar-ul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati.
  Prezentarea din timpul webinarului va fi inregistrata insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii:

  ▪ In timpul prezentarii veti putea utiliza functia “Raise hand” din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul – nu va avea loc o inregistrare in acest caz.
  ▪ Va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri la finalul prezentarii – aceasta nu va fi inregistrata.

  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.