Webinar – Regulamentul AI: Primii pași pentru conformare

Data: 28 mai 2024
Interval orar: 10.00 – 11.30

Pentru informații suplimentare vă rugăm să luați legătura cu:
Iurie Cojocaru – Partener, Coordonator Practica de Protecția Datelor

Pentru aspecte administrative și înregistrare, vă rugăm să luați legătura cu:

Laura Agatinei – Marketing and Business Development Executive
laura.agatinei@nndkp.ro

Marți, 28 mai 2024, începând cu ora 10:00, vă invităm la un nou eveniment marca NNDKP, în care vom discuta noutățile legislative aduse de Regulamentul AI.

 • Unde suntem și ce urmează?
 • Cine sunt cei vizați de regulament?
 • Care sunt categoriile de sisteme AI reglementate?
 • Ce e de făcut pentru conformare? Strategie și primele măsuri.
 • Exemple practice.

sunt câteva dintre subiectele pe care le vom aborda în cadrul webinarului.

Prezentările și discuțiile vor fi susținute de:

Iurie Cojocaru
Partener
Coordonator Practica de Protecția Datelor
Mădălina Vasile
Asociat Manager
Practica de Protecția Datelor

Formular de înregistrare

Participarea este gratuită și este condiționată de înregistrarea prealabilă și confirmarea înregistrării de către NNDKP.

Detaliile de conectare la webinar vor fi comunicate ulterior înregistrării. Vă rugăm să aveți în vedere verificarea inclusiv a folderului Spam. 

  Informare privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarului, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la evenimente. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa la evenimente, de a facilita accesul la evenimente si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati evenimentul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati. Daca va veti conecta cu numele si prenumele dumneavoastra, aceste date vor putea fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Prezentarea din timpul webinarului poate fi inregistrata, insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii, in timpul prezentarii veti putea utiliza functia "Q&A" din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul. Prin utilizarea acestei functii, aveti posibilitatea de a adresa intrebari, inclusiv in mod anonim. In masura in care doriti formularea intrebarilor in mod anonim, va rugam sa bifati optiunea "Send anonymously" inainte sa trimiteti intrebarea. Daca nu bifati respectiva optiune, numele si prenumele dumneavoastra vor fi vizibile celorlalti participanti in contextul intrebarilor pe care le adresati.
  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: Politica de confidentialitate NNDKP si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.