Webinar NNDKP Timisoara SpotON

Data desfasurare: 14 mai 2020
Interval orar: 15:00 – 16:30

Webinarul NNDKP Timisoara SpotON se adreseaza mediului de afaceri din Timisoara si regiunile adiacente si este dedicat urmatoarelor categorii de profesionisti: antreprenori, director general, specialist in resurse umane, specialist SSM, consilier juridic si conexe.


Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare privind acest webinar, va rugam sa luati legatura cu:
Eva Forika – Partener

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Anca Toma – BD Manager

Cristian Prevenda – MK Executive
cristian.prevenda@nndkp.ro


Pentru informații utile și considerente juridice cu privire la implicațiile coronavirusului în România asupra diverselor arii de activitate, vă rugăm să accesați:

COVID-19 Legal and Tax Resource Center

In data de 14 mai 2020, va invitam sa participati la webinarul:

Timisoara SpotON: Obligatoriu-recomandabil-diligent: despre organizarea activitatii incepand cu 15 mai

S-a anuntat incetarea starii de urgenta si trecerea la stare de alerta. Se recunoaste ca prioritara relansarea economica.
 • Ce masuri trebuie respectate in mod obligatoriu, ce este oficial recomandabil si ce este prudent pentru a evita contaminarea salariatilor si riscul de intrerupere operationala?
 • Cine va avea competenta de a decide masurile ce se impun pentru a putea opera in conditii de criza epidemiologica?
 • Toti angajatii trebuie sa se conformeze?
 • Cine indruma, cine verifica, cine sanctioneaza?
 • Toate costurile masurilor de protectie sunt deductibile? Care sunt riscurile pecuniare de luat in considerare?

Evenimentul online va fi sustinut de:

Adriana Gaspar (moderator)

Eva Forika

Delia Baroianu

Corina Roman

Daniela Pepa

Sorin Mociofan

Formular de inregistrare

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

  Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinar-ul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati.
  Prezentarea din timpul webinarului va fi inregistrata insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii:

  ▪ In timpul prezentarii veti putea utiliza functia “Raise hand” din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul – nu va avea loc o inregistrare in acest caz.
  ▪ Va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri la finalul prezentarii – aceasta nu va fi inregistrata.

  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.