Seminar NNDKP & TPS, Cluj-Napoca: Prețurile de transfer: între prevenire și reactivitate. Ce, cum și cât documentăm

Data desfasurare: 30 octombrie 2023
Interval orar: 09:00 – 13:45
Locatie: Calea Dorobantilor nr. 48, Cladirea Silver Business Center, Etaj 8, Cluj-Napoca

Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu:
Daniel Hadar – Tax Director

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Laura Agatinei – MK&BD Executive

În data de 30 octombrie 2023, vă invităm să participați la seminarul:

Prețurile de transfer: între prevenire și reactivitate. Ce, cum și cât documentăm

Teme de discuție:

 • Retrospectiva anului 2023 – statistici și tendințe în investigarea prețurilor de transfer
 • Ce, cum și cât documentam – Partea I: Reguli generale pentru pregătirea unei documentații eficiente. Serviciile intra-grup – între deductibilitate și respectarea principiului valorii de piață.
 • Ce, cum și cât documentam – Partea II: Împrumuturile intra-grup și licențierea de drepturi de proprietate intelectuală – cele mai des întâlnite întrebări.
 • Întrebări și răspunsuri.

Evenimentul va fi susținut de:

Mihai Lupu
Partener
Transfer Pricing Services (TPS)

Claudia Tiurean
Manager Senior
Transfer Pricing Services (TPS)

Participarea la seminar este:

 • gratuită pentru persoanele deja înscrise la seria de seminarii NNDKP Legal & Tax SPACE pe anul 2023
 • contra cost (150 EUR + TVA) pentru alte persoane interesate (se aplică un discount de 10% pentru înscrierea a cel puțin doi participanți)

Formular de inregistrare

Participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori.

  Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii evenimentului, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la eveniment. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa la eveniment, de a facilita accesul la eveniment si de a preveni eventuale probleme de securitate. Pentru evenimentele organizate in format online sau hibrid, NNDKP va utiliza platforme de conferinte online. In functie de platforma utilizata de NNDKP, numele si prenumele dumneavoastra pot fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Putem prelucra datele cu caracter personal si pentru scopul realizarii de fotografii/inregistrari video, conform celor detaliate in Politica de confidentialitate NNDKP.
  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie si dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: Politica de confidentialitate NNDKP si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.