Seminar NNDKP Cluj:  TVA

Data desfasurare: 22 iunie 2023
Interval orar: 08:45 – 14:00
Locatie: Calea Dorobantilor nr. 48, Cladirea Silver Business Center, Etaj 8, Cluj-Napoca

Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu:
Daniel Hadar – Tax Director

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Laura Agatinei – MK&BD Executive

În data de 22 iunie 2023, vă invităm să participați la seminarul:

TVA

Teme de discuție:

 • Ultimele modificări în materie de TVA
 • Schimbări de cote de TVA
 • Jurisprudența recentă CJUE, SAF-T, Ro e-Factura și Ro e-Transport
 • Exemple practice
 • Sesiune de Q&A

Evenimentul va fi susținut de:

Daniel Hadar
Director Taxe
NNDKP Cluj-Napoca

Ancuta Stroescu
Manager Taxe Senior
NNDKP București

Participarea la seminar este:

 • gratuită pentru persoanele deja înscrise la seria de seminarii NNDKP Legal & Tax SPACE pe anul 2023
 • contra cost (150 EUR + TVA) pentru alte persoane interesate (se aplică un discount de 10% pentru înscrierea a cel puțin doi participanți)

Formular de inregistrare

Participarea este condiționată de înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori.

  Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii evenimentului, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la eveniment. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa la eveniment, de a facilita accesul la eveniment si de a preveni eventuale probleme de securitate. Pentru evenimentele organizate in format online sau hibrid, NNDKP va utiliza platforme de conferinte online. In functie de platforma utilizata de NNDKP, numele si prenumele dumneavoastra pot fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Prezentarea din timpul evenimentului poate fi inregistrata, insa dvs. aveti posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video inactivate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare. Totusi, si in acest caz, in functie de platforma utilizata de NNDKP, numele, prenumele dumneavoastra, precum si poza de profil in cazul in care aceasta este setata, pot fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii, in timpul evenimentului veti putea utiliza functiile de comunicare disponibile (de ex. "Q&A", "Chat", etc.) in functie de platforma de conferinta utilizata. Anumite platforme de conferinte ofera posibilitatea de a adresa intrebari inclusiv in mod anonim. In masura in care doriti formularea intrebarilor in mod anonim, va rugam sa bifati optiunea "Send anonymously" inainte sa trimiteti intrebarea, daca aceasta functie este disponibila. Daca nu bifati respectiva optiune, numele si prenumele dumneavoastra vor fi vizibile celorlalti participanti in contextul intrebarilor pe care le adresati.
  Putem prelucra datele cu caracter personal si pentru scopul realizarii de fotografii/inregistrari video, conform celor detaliate in Politica de confidentialitate NNDKP.
  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie si dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: Politica de confidentialitate NNDKP si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.