Webinar NNDKP:  Gestionarea relatiei cu OIREP-uri si AFM in lumina ultimelor modificari ale OUG 196/2005

Data desfasurare: 2 noiembrie 2022
Interval orar: 10:00 – 11:30

Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu:
Roxana Ionescu – Partener, Coordonator Practica de Dreptul Mediului

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Dina Cernahoschi – Marketing & Communications Director

Laura Agatinei – Marketing & Business Development Executive
laura.agatinei@nndkp.ro

In data de 2 noiembrie 2022, va invitam sa participati la webinarul:

Gestionarea relatiei cu OIREP-uri si AFM in lumina ultimelor modificari ale OUG 196/2005

Evenimentul online va fi sustinut de:

Roxana Ionescu

Partener
NNDKP

Razvan Vlad

Partener
NNDKP

Alexandru Onuta

Tax Director
NNDKP Consultanta Fiscala

Participarea la webinar este gratuita.


Formular de inregistrare

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

    Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

    Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinarul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati. Daca va veti conecta cu numele si prenumele dumneavoastra, aceste date vor putea fi vizibile celorlalti participanti la eveniment.
    Prezentarea din timpul webinarului poate fi inregistrata, insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
    Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii, in timpul prezentarii veti putea utiliza functia "Q&A" din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul. Prin utilizarea acestei functii, aveti posibilitatea de a adresa intrebari, inclusiv in mod anonim. In masura in care doriti formularea intrebarilor in mod anonim, va rugam sa bifati optiunea "Send anonymously" inainte sa trimiteti intrebarea. Daca nu bifati respectiva optiune, numele si prenumele dumneavoastra vor fi vizibile celorlalti participanti in contextul intrebarilor pe care le adresati.
    Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.