Conferinta NNDKP CELF 2021

Print Friendly, PDF & Email

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) prin echipa Centrului de Excelenta in Litigii Fiscale (NNDKP CELF) si Ziarul Financiar, organizeaza miercuri, 17 februarie 2021, videoconferinta

Disputele fiscale la vreme de pandemie

Evenimentul este organizat online, se va desfasura in intervalul 09.30-11.30 si va fi transmis live pe ZF.ro si pe pagina de Facebook a ZF.

Avocatii si consultantii NNDKP CELF, impreuna cu invitatii din cadrul evenimentului, isi propun sa raspunda la o serie de întrebari relevante pentru mediul de afaceri la inceputul acestui an:

  • 2021 va aduce modificari de politici fiscale in Romania?
  • Revine ANAF la controalele fiscale pre-COVID-19?
  • Vor fi obligati contribuabilii sa justifice accesarea facilitatilor si ajutoarelor utilizate in pandemie? Si daca da, carei autoritati? Si in baza caror proceduri de control?
  • Reusesc instantele romane sa reprezinte un factor de echilibru intre autoritatile fiscale si contribuabili?
  • Cat de mult se aplica principiile si jurisprudența dreptului european in fiscalitatea romaneasca, inclusiv in solutionarea disputelor fiscale?

Mai multe detalii despre videoconferinta sunt disponibile AICI.

Va asteptam la eveniment si speram ca prin aceasta modalitate de desfasurare virtuala a conferintei sa ajungem la cat mai multi dintre dumneavoastra, indiferent de distanta care ne separa. Este important sa continuam sa comunicam frecvent pe o paleta cat mai larga de teme si sa avem un dialog real – avem convingerea ca numai impreuna vom identifica cele mai potrivite solutii de a merge inainte.


VORBITORI


Despre NNDKP CELF

NNDKP CELF ofera o experienta acumulata in peste 325 de litigii fiscale gestionate de echipa integrata formata din 15 avocati si consultanti fiscali, transpusa in cele mai bune practici. Alaturi de NNDKP CELF, companiile locale si internationale si antreprenorii romani beneficiaza de sprijin pe parcursul tuturor etapelor unei potentiale dispute fiscale, de la stadiul incipient al unui eventual control fiscal, pana la faza de conflict judiciar / litigiu in fata instantelor romane. Adaptabilitatea cunostintelor, diversitatea experientei profesionistilor NNDKP si avantajele echipei pluridisciplinare sunt ingrediente cheie in gestionarea cu succes a litigiilor fiscale aduse in atentia si sub mandatul CELF.

Sitemap | Terms and Conditions | Privacy Policy | Cookies Policy | Update your cookies consent

Copyright © 2009-2024 Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA. All Rights Reserved.