Webinar NNDKP Cluj: Curs de fiscalitate | TVA – Clarificări și noutăți 2021

Data desfasurare: 20 mai 2021
Interval orar: 09:00 – 13:00

Despre NNDKP Legal & Tax SPACE

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din Romania evenimente de informare care imbina componente tehnice cu elemente practice.

Initiativa marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clientilor si nu numai, servicii de asistenta profesionala cu valoare adaugata concreta, dar si forumuri structurate pentru discutii si dezbateri.


Pentru informatii suplimentare privind acest webinar, va rugam sa luati legatura cu:
Daniel Hadar – Tax Director

Pentru aspecte administrative si inregistrare, va rugam sa luati legatura cu:
Anca Toma – BD Manager

Marius Bosoiu – MK & BD Department
marius.bosoiu@nndkp.ro

In data de 20 mai 2021, va invitam sa participati la webinarul:

Curs de fiscalitate | TVA – Clarificari si noutati 2021

Evenimentul online va fi sustinut de:

Daniel Hadar

Sorin Mociofan

Participarea la webinar este:

 • gratuita pentru persoanele deja inscrise la seria de seminarii NNDKP Legal & Tax SPACE pe anul 2021
 • contra cost (110 EUR + TVA) pentru alte persoane interesate (se aplica un discount de 10% pentru inscrierea a cel putin doi participanti)

Formular de inregistrare

Participarea este conditionata de inregistrarea prealabila si confirmarea acesteia de catre organizatori.

  Informare privind prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal

  Pentru scopul organizarii webinarelor, NNDKP Societate Civila de Avocati, NNDKP Consultanta Fiscala SRL, NNDKP IP SRL si Legal Play SRL (NNDKP, Noi) prelucram numele, prenumele, adresa de email, numarul de telefon, denumirea companiei la care lucrati, precum si orice alte date pe care ni le furnizati in mod direct in contextul participarii la webinar. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al NNDKP de a mentine o evidenta cu persoanele care participa, de a facilita accesul la webinar si de a preveni eventuale probleme de securitate. Daca la momentul conectarii la webinar nu doriti sa va fie captat numele si prenumele, puteti sa accesati webinar-ul indicand doar denumirea societatii din partea careia va conectati.
  Prezentarea din timpul webinarului va fi inregistrata insa dvs. nu veti avea posibilitatea de a va conecta cu functiile audio si video activate astfel ca vocea si/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin inregistrare.
  Pentru a comunica cu prezentatorii/panelistii:

  ▪ In timpul prezentarii veti putea utiliza functia “Raise hand” din cadrul aplicatiei prin care se desfasoara webinarul – nu va avea loc o inregistrare in acest caz.
  ▪ Va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri la finalul prezentarii – aceasta nu va fi inregistrata.

  Beneficiati de drepturile de acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa Autoritatii de Supraveghere si instantelor competente, in cazul in care considerati necesar. Pentru detalii suplimentare puteti consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ si ne puteti contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.